Ik ben gekend en geliefd

Hoop is een beleving, hoop is een keuze. Hoop is vertrouwen hebben dat het goed af gaat lopen. 

Als je geen fundament hebt waar je op kan bouwen zal je huis niet overeind blijven. Ook ik was aan het bouwen zonder bouwplannen en zonder een goede fundering. Totdat het voor mij duidelijk werd dat Jezus het antwoord is tot een volkomen leven. 

Jezus Christus is mijn Hoop. 

Door Hem als persoon te leren kennen kreeg mijn leven kleur, diepgang en betekenis. Het is niet zo dat de hoop waarin ik leven mag zonder tegenslagen of dalen is. Maar het is ook juist in die tijden, dat het vertrouwen in Jezus mij de rust en vrede geeft die alleen Hij kan geven.  

Hoop is voor mij een stille kracht, een diepe overtuiging dat ik gekend en geliefd ben. Hoop is voor mij het idee dat God alles gebruikt om het ten goede te keren. Hoop is voor mij een bron van leven. Jezus Christus is mijn Hoop. 

Koen