IkZoekHoop

Hoop is niet voor iedereen en altijd vanzelfsprekend. Ziekte, tegenslagen, pijn, verdriet kunnen je zo diep raken dat je leven uitzichtloos lijkt. Toch geloven wij dat er altijd hoop is te vinden en zelf hopeloze situaties kunnen veranderen in eindeloze hoop. Wij zijn er van overtuigd dat die hoop te vinden is bij Jezus Christus, de schepper en gever van eindeloze geloof, hoop en liefde.

Omdat wij geloven dat er altijd hoop is, willen we graag naar jouw verhaal luisteren en er voor je zijn. Stuur ons een email als je wilt doorpraten of je verhaal wilt delen. Als je (anoniem) dieper wilt praten, neem dan contact op met één van onze e-coaches. E-coaches zijn mensen zoals jij en ik, die hart hebben voor mensen en de tijd voor je nemen om te luisteren. Hoe anoniem of hoe persoonlijk je wilt zijn, bepaal je zelf. We zijn er graag voor jou.

Quote

'Het was voor mij even een stap om in gesprek te gaan via de chat, maar het heeft me opgelucht dat iemand echt naar je luistert en niets van je verwacht. Het heeft me het gevoel gegeven dat ik er toch niet helemaal alleen voor sta’.

Anoniem, bezoeker ErisHoop.nu

'Ik ben er gewoon heel graag voor mensen. Ergens vind ik de chat en email wel fijn, ik kan vanuit mijn huis er voor mensen zijn in heel Nederland, en zelfs daarbuiten. Soms anoniem, soms heel persoonlijk; voor mij maakt het niet uit. Want waar je in gesprek komt, ontstaat er ruimte en dat geeft vaak hoop’

Willemien, e-coach